Prijzen

Investeer in jouw fysieke en mentale gezondheid

Personal training

Personal training bij YourMove is meer dan alleen werken aan je fysieke gezondheid. Ervaar de verschillende personal training sessies voor jouw Crazy Goals of wordt zowel fysiek als mentaal fit met personal training voor je Mental health.

 

"Het was gelijk vanaf het begin al leuk. Ze heeft me super veel geleerd en ik ben toch wel een beetje afgemat tijdens de trainingen. Maar dat was het allemaal waard!" - Rian

Movemore

€180,-
per maand

BeastMove

€150,-
per maand

JustMove

€120,-
per maand

Groepslessen

Bootcamps & Fightcamps

Een abonnement op de groepslessen geeft je de vrijheid om wanneer jij wilt een gewenste groepsles te volgen, met keuze uit meerdere Fightcamps & Bootcamps. 

De ene week een flinke Bootcamp in de buitenlucht van Groningen en de andere week de stoute schoenen aan tijdens Fightcamp? Kies jouw move!

"Tijdens de trainingen moet je wel altijd hard aan de bak. Maar dit geeft mij een super goed gevoel. Bij Charissa is het altijd gezellig en nooit saai. Geen les is hetzelfde. - Dide"

Zwanger & Fit

Gratis toegang tot ons online zwangerschapsprogramma
E-book met tips over sporten tijdens je zwangerschap

Personal Training

€25,-
per maand

Gratis proef
training?

Schrijf je in!

* Verplicht

Wat vind je van Yourmove?

Fenna, Lisanne & Emma vertellen

Door te beginnen met sporten bij YourMove, onder begeleiding van Linda, heb ik weer zin gekregen om te bewegen.

Door haar aanmoediging krijg ik energie en zin om het uiterste uit mezelf te halen.

Fenna
Naast de fysieke veranderingen door de trainingen (betere conditie, sterker en flink wat kilo’s minder), heb ik veel meer voordelen ervaren op mentaal gebied dan ik had verwacht.
Training met Charissa zijn vooral heel leuk. Omdat Charissa een leuk mens is, de trainingen afwisselend zijn en ze je vaak nieuwe dingen laat uitproberen.
Lisanne
Na ruim 9 maanden sporten met Charissa, ben ik ongeveer 8 kilo afgevallen en ben ik een stuk fitter geworden. Ik heb veel meer energie, voel me veel minder onzeker en ben tevreden met mijn lichaam. Hoewel ik de trainingen met Charissa enorm ga missen, heb ik heel veel zin om nu zelfverzekerd aan een vechtsport te beginnen.
Emma

Kies jouw Move!

Investeer in jouw fysieke en mentale gezondheid
Totaal