Meet Yourmove

Dit zijn onze Personal Trainers in Groningen

HEADTRAINER EN EIGENARESSE YOURMOVE

Charissa boertjes

Vroeger was ik dik. Niet een beetje mollig, maar echt te zwaar. Ik was doodongelukkig toen. Over mijzelf, wat ik at, hoe veel (of weinig) ik aan mijn gezondheid deed en over hoe ik verder moest. 

Ik had een heftig auto-ongeluk gehad en zat vast in een rolstoel. Daar probeerde ik een plan te bedenken over hoe ik uit die dip moest komen. De extra kilo’s gaven niet alleen extra gewicht op de weegschaal, maar ook op mijn schouders.

Helemaal alleen heb ik er (te veel) jaren over gedaan om terug te komen naar een gezond gewicht en zelfbeeld. Dit kwam mede door een gebrek aan kennis en mogelijkheid: niet iedereen kan (en wil) zomaar naar de sportschool! Ik bedacht me dat ik graag de steunende en motiverende factor wilde zijn voor mensen in een dergelijke situatie.

Ik besloot een studie te volgen over het menselijk lichaam en beweging. Nu ben ik mijn kennis verder gaan uitbreiden met een andere studie, met als doel om jou van de beste kennis te voorzien.

Met mijn kennis, enthousiasme en behulpzaamheid zal ik jou leren hoe je de beste (en gezondste) keuzes kunt maken voor je lichaam en je gemoedstoestand. Gezelligheid en hard trainen staan bij mij garant!

YOURMOVE1 kopie

Beroep: Eigenaar en trainer bij YourMove; docent Sportkunde aan de Hanzehogeschool.

Studie: B.Sc. Human Movement Science & Physiology; B.A. Honours Sports, Health & Management.

Specialiteit: mental health training; afvallen; herstellen/klachten; gekke trainingsvormen; groepslessen. Gecertificeerd zwangerschaps- en postpartum trainer.

Wat ben ik: doordacht, eigenwijs, gezellig en volgens mijn klanten een tikje sadistisch.

Mijn doelen: 130 kilo deadliften en voor het eerst in mijn leven aan een run meedoen: een MudMasters uitlopen!

Personal trainer

Ramon Mooi

Fitness begon voor mij rond 2014. Ik was vroeger te zwaar waardoor ik niet altijd lekker in m’n vel zat, hier wilde ik graag wat aan doen. Een van mijn vrienden nodigde mij uit om een keer bij hem op zijn zolder wat te gaan trainen, met de paar dumbbells en een functioneel apparaat wat hij had. Ik zei hierop ‘ja’ en was praktisch direct verkocht.

Aangezien ik te zwaar was ben ik mijzelf eerst erop gaan focussen om dat gewicht te verliezen. Ik begon hierdoor op mijn voeding te letten en met regelmaat te trainen. Voordat ik het wist was ik al redelijk wat kilo’s kwijt. Hierdoor kwam mijn volgende doelstelling: spiermassa opbouwen.

Inmiddels ben ik redelijk wat jaren verder en ben ik nog steeds bezig met fitness. Ik ben het zelfs zó leuk gaan vinden dat ik in 2017 besloot een sportopleiding te gaan doen, zodat ik personal trainer kon worden.

Aangezien ik weet hoe het voelt om af en toe niet lekker in je vel te zitten, wil ik dit ook toepassen in mijn trainingen. Niks moet, alles mag. Dit is ook de reden waarom plezier in de trainingen bij mij centraal staan. Ik heb inmiddels een hoop ervaring en kennis opgedaan welke ik graag toepas in mijn trainingen, zodat ik mensen kan begeleiden om hun doelstellingen te halen.

Fun fact about me: door mijn open houding is vaak niks te gek voor mij en sta ik altijd open voor nieuwe avonturen!

Ik zie jullie snel! 

IMG-20190918-WA0002

Beroep: Personal trainer bij Plaza Sportiva, baliemedewerker bij Basic-Fit en stagiair bij YourMove.

Studie: Sport & Bewegen bij het Alfa-College, leerjaar 3.

Specialiteit: Krachttraining, HIIT en conditie/spieropbouw.

Wat ben ik: Gezellig, spontaan, sociaal, enthousiast en meedenkend

Mijn eigen sportdoelen: Fit blijven en sterker worden. Daarnaast wil ik me verder verdiepen in lichaamsgewicht-trainingen.

bootcamp instructrice

Simone Sponselee

Toen ik voor het eerst van YourMove hoorde, was ik gelijk enthousiast. Een onderneming die niet enkel aandacht besteed aan het sporten maar ook aan de mentale aspecten, dat is zeker iets wat ook bij mij past. 

Zelf heb ik een periode gehad waarin ik niet zo goed in mijn vel zat, en sporten heeft een belangrijke bijdrage geleverd om hier weer uit te komen. Sporten heeft me geholpen om mezelf te motiveren, doelen te stellen en te behalen, en daarnaast zelfverzekerder te worden. En niet te vergeten plezier te hebben!

Ik ben dus erg enthousiast over sporten, en hoop dit enthousiasme op jou over te kunnen brengen. Mocht jouw con-lijstje dus ooit te lang worden: trek dan even aan mijn mouw! Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen zich in mijn les op zijn gemak voelt en vrij voelt om dingen te vragen. Ik sta overal voor open, want geloof mij ik heb wel eens gekkere dingen gehoord!

Fun fact about me: soms denken mensen dat ze in de Snickers-reclame zitten met mij omdat ik zo chagrijnig kan zijn als ik niet eet! #teamhangry

Verder hoop ik dat je tijdens mijn lessen afwisseling en een goede begeleiding ervaart, want dit vind ik erg belangrijk.

Hopelijk zie ik je snel in een van de bootcamplessen!

simone-personal-trainster

Beroep: Bootcampinstructrice bij YourMove.

Studie: Fulltime studente Bedrijfskunde. Diploma fitnessinstructeur A, en in september start ik met fitnessinstructeur B. 

Specialiteit: Krachttraining, bootcamp, fitness en mijn persoonlijke ervaring met zorgen voor je mental health. 

Wat ben ik: Open, speels, behulpzaam, rustig, ambitieus, creatief en enthousiast.

Mijn doelen: Nog sterker worden/fit blijven. En meer andere sporten uitproberen.

Win een maand gratis sporten

Win een gratis maand sporten bij YourMove!

Bootcamps & Fightcamps. Schrijf je in voor deze maandelijkse actie en maak kans op een gratis maand sporten*.

Schrijf je gratis in!

Fightcamp trainer

Joop de Wit

Mijn hele leven heb ik al sport beoefend. Inmiddels ben al 13 jaar werkzaam in de fitnesswereld. Ik geef nog steeds in deeltijd individuele en groepstrainingen voor een fitnessorganisatie. 

Ik heb altijd al een passie voor sport gehad. Zo heb ik een aantal jaren gevoetbald en ben ik in 1992 begonnen met Taekwondo: een koreaanse verdedigingssport. Hierin heb ik 1997 mijn zwarte band gehaald (mijn eerste zwarte band).

Van sporten wordt ik gewoon blij en het houdt je fit en gezond. Ik heb ook een tijdje CrossFit gedaan, dit vindt ik echt geweldig. Lekker je grenzen opzoeken, daar hou ik van. Sinds 1,5 jaar geef ik ook bootcamps. Dat doe ik met heel veel plezier.

Fun fact about me: ik ben behoorlijk bijgelovig. Vroeger fietste ik altijd een heel eind langs de Parkweg. Ik geloofde dan heilig dat als er meer dan 5 auto’s voorbij zouden komen terwijl ik daar fietste, dat Ajax geen kampioen zou worden. Hierdoor fietste ik lekker hard!

Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan YourMove met mijn enthousiasme, humor en positieve energie.

Joopyourmovefinal

Beroep: FightCamp trainer bij YourMove; eigenaar & trainer joopsbootcamp en fitness- en groepslesinstructeur bij BigGym.

Studie: Fitnesstrainer A, gediplomeerd spinninginstructeur en 25 jaar ervaring met Taekwondo. 

Specialiteit: Stootzaktraining, freestyle lessen geven, 1 op 1 training, trainen met bodyweight oefeningen. 

Wat ben ik: Fanatiek, open, leergierig, humoristisch, energiek en een beetje bijgelovig. 

Mijn doelen: Iedereen die bij mij sport, hun doelen laten halen door samen met veel plezier te trainen op zijn of haar eigen niveau. 

Fightcamp trainer

Tamar van der Veen

Mijn journey op het gebied van sporten en een gezonde leefstijl startte in 2015 toen mijn één na oudste zus begon met afvallen. In een jaar tijd was zij 25 kilo kwijt. Ik ging mij meer verdiepen in sporten en voeding. Wat is wel waar, wat niet, etc. Mijn hele leven sportte ik al en ik ben ook opgegroeid in een sportieve familie. Het sporten staat dus altijd al centraal in mijn leven.

Ik heb 10 jaar lang gevoetbald en ben daar in 2017 mee gestopt, toen ik in mijn tweede jaar zat van Sportkunde. Ik was begonnen met werken bij de sportschool Sportief90 en wilde mij daar meer op gaan focussen. Dus weg met de voetbalcarrière, en kom maar op ‘fitness carrière’. Al binnen een jaar begon ik met de opleiding tot Bodypump instructrice en geef ik sinds september 2018 Bodypump. Ik ben altijd super enthousiast en vind de natuurlijke uitstraling en het contact ook super belangrijk tijdens mijn lessen. Ook origineel zijn is iets wat bij mij erg bovenaan staat #perfectionistisch *kuch*.

Ik zal af en toe lessen invallen en die worden zeker uitdagend, op elk niveau en vooral super gezellig en leuk!

Fun fact about me: ik kan heel goed doen als of ik iets kan, ook zonder dat ik het weet waar het over gaat. Maar daarnaast kan ik totaal niet liegen, omdat mijn hoofd boekdelen spreekt. Dus je hoeft het alleen maar na te checken en ik begin al te glimlachen.  

Tamar is coming soon

Beroep: Fitness instructrice, Bodypump instructrice, reisbegeleider

Studie: Sportkunde vierdejaars student

Specialiteit: Mijn specialiteit is mijn vrolijkheid en natuurlijke positieve uitstraling waarmee ik iedereen kan motiveren op hun manier doelen kan laten bereiken.

Wat ben ik: Ik ben super gek, ken (bijna) geen schaamte en doe alles om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.

Mijn doelen: Nu ik mijn Bodypump certificaat heb, is mijn doel nu om later bij LesMills in dienst te gaan en als trainer cursussen te mogen geven. Dus, daarbij ook de fitste versie van mijzelf worden.

Personal trainer & bootcamp trainer

Bram Nijland

Van jongs af aan ben ik eigenlijk altijd aan het bewegen. Ik was altijd bezig en onvermoeibaar. Nadat ik mijn zwemdiploma’s heb behaald begon ik met andere sporten.

Ik zocht altijd een uitdaging voor mijzelf in alles wat ik deed. Ik was dan ook pas voldaan als er een uitdaging was. Op 12-jarige leeftijd kwam ik in aanraking met conditie- en krachttraining. Dit vond ik fantastisch, hier kon ik mijn eigen grenzen gaan ontdekken en verleggen.

Op latere leeftijd heb ik te maken gekregen met een bloedarmoede met een vrijwel onbekende oorzaak. Ik was niet meer onvermoeibaar maar alleen maar vermoeid. Dit was persoonlijk een diep dal waar ik zelf weer uit moest klimmen. Op dat moment had ik graag iemand gehad die mij kon begeleiden. Alleen jammer genoeg was personal training nog niet uitgevonden in het oosten van Nederland.

Tegenwoordig zou ik graag iedereen de kans willen bieden om te werken aan waar zij het persoonlijk lastig mee hebben.

Bij mijn trainingen ga je jezelf ontdekken; ontdekken dat je veel meer in je hebt zitten dan dat je van tevoren had verwacht. Je stapt de deur binnen, dan laat je even alles achter je en gaan we samen aan het werk: werken aan jouw doel. Ik hoop je snel te ontmoeten bij YourMove! 

IMG_6887

Beroep: Personal trainer en bootcamp trainer bij YourMove

Studie: Voorheen heb ik gestudeerd aan THIM Hogeschool voor Fysiotherapie, maar hier ben ik tijdens mijn eerste jaar mee gestopt. Doordat mijn interesse te veel naar sport ging ben ik geswitched naar de studie Sportkunde aan de Hanzehogeschool. Hier studeer ik momenteel fulltime. Daarnaast volg ik de volgende cursussen (waarvan sommige afgerond): Fitness A – Fitness B – Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus 2 & Overgewicht/Obesitas.

Specialiteit: Inlevingsvermogen, revalidatie en preventie training, plyometrische training, conditie- en krachttraining.

Wat ben ik: Heel energiek, erg sociaal en hou van gezelligheid. Daarnaast ben ik wel een tikkeltje eigenwijs!

Mijn doelen:

Heel veel mensen begeleiden en helpen het beste uit zichzelf te halen.

Mijn persoonlijke doel:

Volgende zomer wil ik 3 sets van minimaal 8 herhalingen maken met een gewicht van 100KG  Bench Press – Deadlift – Squat. Daarnaast wil ik 10 muscle-ups kunnen maken.

 

Zij vinden dit van ons

How is yourMove?

Door te beginnen met sporten bij YourMove, onder begeleiding van Linda, heb ik weer zin gekregen om te bewegen.

Door haar aanmoediging krijg je energie en zin om het uiterste uit jezelf te halen.

Fenna
Naast de fysieke veranderingen door de trainingen (betere conditie, sterker en flink wat kilo’s minder), heb ik dan ook veel meer baat gehad op mentaal gebied dan ik van tevoren had gedacht.
Buiten deze resultaten zijn trainingen met Charissa vooral ook heel leuk, omdat Charissa een leuk mens is, de trainingen afwisselend zijn en ze je vaak nieuwe dingen laat uitproberen.
Lisanne
Nu, na ruim 9 maanden sporten met Charissa, ben ik ongeveer 8 kilo afgevallen en ben ik een stuk fitter geworden. Ik heb veel meer energie, voel me veel minder onzeker en ben tevreden met mijn lichaam. Hoewel ik de trainingen met Charissa enorm ga missen, heb ik heel veel zin om nu zelfverzekerd aan een vechtsport te beginnen.
Emma

Gratis proef
training?

Schrijf je in!

Kies je training en laat weten met wie je komt!

Bootcamps & Fightcamps

* indicates required

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid. Mogen wij jou helpen?