YourMove

S(up)porters groep

Meer leren en delen met anderen

S(up)porters groep

YourMove

What about de S(up)portersgroep van YourMove?

S(up)porters is een Nederlandstalig sportforum dat eigendom is van YourMove.

Deze virtuele s(up)portcommunity is opgericht als afstudeeronderzoek van studenten aan het Hanzehogeschool Instituut voor Sportstudies en wordt momenteel geperfectioneerd. Hij wordt binnenkort gepubliceerd voor jouw gebruik.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om jou zo goed mogelijk van de juiste kennis en tips te voorzien, hebben wij een speciale online omgeving voor jou gecreërd: YourMove S(up)porters. In dit platform delen wij verschillende soorten content om jou op afstand zo goed mogelijk te helpen in je zoektocht naar balans.

Dit doen wij door tutorial-video’s en podcasts te maken en met je te delen en wekelijks een spreekuur te houden met een van onze trainers. Hier kan je al je vragen kwijt – als wij het niet weten, dan zoeken we het voor je uit! Elke week komen er verschillende onderwerpen aan bod en je kunt alle informatie altijd terugkijken. 

Komt dit je bekend voor?

  • Voel je je soms ook alleen?
  • Heb je moeite met motivatie vinden of vind je de sportschool of sportvereniging nog erg spannend?
  • Vaak het idee dat je niet weet wat je doet?

Dan is onze S(up)portersgroep iets voor jou

Deze groep is opgericht om de juiste kennis en tips op tafel te leggen, zodanig dat iedereen hierbij kan. Een online omgeving realiseert de S(up)portersgroep. In deze omgeving wordt jouw zoektocht ondersteund met verschillende soorten tips en trics voor jouw balans. 

Met video’s en audiofragmenten gaat YourMove aan de slag om zoveel mogelijk met jou te delen. Tijdens een wekelijks spreekuur met een van onze trainer kan je al jouw vragen kwijt en als we dat niet weten dan gaan we op onderzoek uit. Elke week komen er verschillende onderwerpen aan bod en je kunt alle informatie altijd terugkijken.

 

Ook bieden wij jou de mogelijkheid je verhaal of vraag (eventueel anoniem) te delen met andere lezers. Zij kunnen jou, samen met ons, als geen ander ondersteunen. Zij zitten immers in hetzelfde schuitje! Deze groep is speciaal gemaakt om elkaar te kunnen helpen.

Deze groep is gratis voor de vrouwen die bij YourMove sporten of bootcampen. Woon je niet in Groningen maar wil je toch lid worden? Schrijf je dan nu alvast in!

Meld je aan
bij Yourmove

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid en jouw S(up)portersgroep

Win een maand gratis sporten

Win een gratis maand sporten bij YourMove!

Bootcamps & Fightcamps 

*Maximaal 4 groepslessen in de gratis maand

Schrijf je gratis in!

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid. Mogen wij jou helpen?