WOD

Workout of the Day

Join yourmove workout of the day

1

Vraag jouw gratis proeftraining aan!

Klik links op de knop GRATIS INTAKE + TRAINING. Snelste tijd was 7,33 seconden, you beat it? 

2

Pak je gear

Neem een flesje mee met wat fris water en je roze,blauwe,rode of gele handdoek voor tijdens of na het trainen. 

3

Geen warming up nodig, go go go!

Tijdens deze korte workout is er geen warming up nodig. We gaan direct lekker aan de slag op je eigen niveau. Niet te zwaar, niet te licht.

WOD

Workout of the DAY

elke dinsdag om 18:30 tot 19:15

Drie redenen waarom WOD

1

Meer kennis, niet alleen zweten

Je bent heerlijk aan het trainen in een gezellige en energieke groep. Maar dit keer krijg je voor de training 15 minuten een informatie boost over technieken die we gaan gebruiken. Achteraf ook lots of space voor vragen!

2

Verschillende vormen

De WOD is iedere keer weer anders. Van Tabata tot EMOM (Every minute on the minute), varieren de trainingsvormen van a tot z. Durf te zeggen dat sporten saai is….. Hell NO!

3

Less is more

Van topsporters tot nagelnieuwe leden, iedereen kan meedoen. Er zijn veel trainingsvormen die niet altijd het maximale van je vragen, bewegen is meer dan alleen sporten natuurlijk! 

Wat is
WOD?

Ondanks dat het vaak als een eenzaam proces voelt, ben je niet alleen. Er zijn andere mensen zoals jij: die graag willen afvallen/aankomen maar niet weten hoe, die onzekerheden of angsten hebben in de sportschool of die extra willen sporten voor een heel specifiek doel. Je hoeft het ook helemaal niet alleen te doen!

Speciaal om jullie met elkaar in verbinding te brengen, bieden wij een WOD aan. Hier mag iedereen naartoe die bij YourMove komt sporten en hiervoor in zijn/haar pakket kiest. Van te voren bespreken wij 15 minuten lang een belangrijke techniek, nieuwe kennis, handige trucjes en andere dingen. 

Tijdens en na de WOD is er ruimte voor jou om de trainer alles te vragen wat je wilt weten. Zo proberen wij jou te helpen jouw kennis over sporten te vergroten, om het later allemaal alleen te kunnen doen.

Deze ‘Workout Of the Day’ duurt 30 minuten, komt van origine van de sport CrossFit en is elke week anders. Hier spelen wij met verschillende trainingsvormen: EMOM (Every Minute On the Minute), Tabata, Heavy vs. Double en vele anderen. Zo leer jij hoe jij het sporten voor jezelf zo leuk en uitdagend mogelijk te maken en hoe jij trainingsvormen kan gebruiken om te zorgen dat sporten niet saai wordt.

Iedereen die aan de WOD meedoet, doet dit op zijn/haar eigen niveau. Er zijn verschillende mensen aanwezig, van topsporters tot leden die nét een weekje ingeschreven staan. We maken er een punt van om samen hard te sporten maar om het ook erg gezellig te hebben.

Wod moet mij nu tegen
houden?

Niks. De intake + training die gratis is? Just MOVE!

Personal training
abonnementen

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid. Mogen wij jou helpen?

Movemore

€180,-
per maand

BeastMove

€150,-
per maand

PT Only

€120,-
per maand

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid. Mogen wij jou helpen?