Zwanger & Fit

Personal training voor twee

zwanger-groningen
baby-bootcamp-groningen
zwangeren-groningen

Zwangerschaps
personal training Groningen

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Misschien ben je laaiend enthousiast, of wel een beetje zenuwachtig.. Dat is allemaal normaal.

Je wilt je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op wat er komen gaat. Sport en beweging kan jou hierbij helpen. Onze gecertificeerde zwangerschapstrainer helpt je hierbij. Wist je dat sportende vrouwen hun bevalling als minder heftig ervaren?...

Het is nooit te laat, zelfs als je nooit echt sportief bent geweest kan sporten en bewegen jou en je baby helpen. Je wordt er nooit slechter van, je gaat er alleen maar op vooruit. Laat je dus niet tegenhouden door gedachten als 'het heeft geen zin om nu nog te beginnen'. Dat heeft het wel! Ook voor de vrouwen die altijd sportief waren maar het nu lastig vinden de trainingen van hun eigen sport bij te houden, hierbij is onze zwangerschapsles een uitkomst.

Deze les wordt gegeven met speciale aandacht voor het voorkomen van een extreme diastase, versterken van de bekkenbodem en nog vele andere handige trucs om jou optimaal voor te bereiden op de bevalling en het hersteltraject.

Het tempo in deze les bepaal je zelf, dus je kunt doorsporten zolang jij dat nog prettig vindt. Ook krijg je van ons een E-book met alle informatie over sporten tijdens- en na je zwangerschap en toegang tot het online programma over zwanger bewegen.

Na je bevalling ben je weer welkom om rustig op conditie te komen, zodat je je niet gehaast hoeft te voelen. Door het hele proces heen wordt er op jou gelet door een gespecialiseerde trainer die ervoor zorgt dat je zo pijn- en symptoomvrij mogelijk door je zwangerschap heen sport.

Het maakt niet uit hoe ver je bent, of wat voor symptomen je hebt. Iedereen is welkom.


 

Gratis kennismaken met Zwanger & Fit Personal training?

Schrijf je in!

* indicates required

Jouw tijd, jouw plek, jouw gezondheid. Mogen wij jou helpen?